FBE Anasayfa

Tel: 0 462 377 26 20 - 0 462 325 31 76 ,   Fax: 0 462 325 31 76 ,  E-Mail: fenbilens@ktu.edu.tr

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÖĞRENCİLERİ İÇİN  BAZI ÖNEMLİ BİLGİLER
  • Yüksek lisans öğrencileri öğrenimleri süresinde kredisiz olan en az bir seminer dersine yazılmak zorundadırlar.

• Yüksek lisans veya doktora öğrenimine başlayan bir öğrenci Danışman Öneri Formu'nu en geç İngilizce Hazırlık Sınıfı'nı tamamlayıp derslere başladığı birinci yarıyılın sonuna kadar doldurup ilgili anabilim dalı başkanlığına teslim etmesi gerekmektedir.

• 2547 sayılı kanunun 35. maddesi uyarınca doktora öğrenimi görmek üzere kadroları geçici olarak Üniversitemize devredilen araştırma görevlileri ile enstitümüz doktora öğrencilerinden doktora yeterlik sınavına 1999-2000 Öğretim yılı Bahar yarıyılı başlangıcına kadar girme hakkı elde edememiş olanların OFM 5100 Gelişim ve Öğrenme ile OFM 5170 Öğretimde Planlama ve Değerlendirme derslerini kredisiz olarak almaları gerekmektedir.

• NOT: Yukarda kısaca bahsedilen konular ile diğer tüm konularla ilgili detaylı bilgi Karadeniz Teknik Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliği'nde bulunmaktadır. Bu yönetmelik bölümlerde ve tüm öğretim üyelerinde mevcut olduğu gibi Fen Bilimleri Enstitüsü Web Sayfasında (http://www.fbe.ktu.edu.tr) da bulunmaktadır.

FBE Anasayfa