Fax: 0 462 325 31 76 ,  E-Mail: fenbilens@ktu.edu.tr

Anabilim Dalları


 
Balıkcılık Tekno. Müh. Anabilim Dalı Öğretim Üyesine Ait Bilgiler
Unvanı,Adı ve Soyadı Ö?r. Gör. Dr.Bekir TUFAN
Anabilim Dalı Balıkcılık Tekno. Müh.
Bilim Dalı Su Ürünleri ??leme ve De?erlendirme
Uzmanlık Alanları 1. Su Ürünleri Ya? Asitleri
  2. Besin De?eri Analizleri
3. Bal?k Yan Ürünleri De?erlendirme
Doktora Derecesini Aldığı Üniversite, Ülke Karadeniz Teknik Üniversitesi, Türkiye
Telefon 04623778053
E-Posta bekirtufan@ktu.edu.tr
Kişisel Web Sitesi http://aves.ktu.edu.tr/bekirtufan/
Yürüttüğü Araştırma Projeleri X
Verdiği Tüm Dersler Ders Kodu Ders Adı
Aktif Döneme Ait Verdiği Dersler Ders Kodu Ders Adı
Seçilmiş Bazı Yayınları 1. Tufan, B., M?s?r, G.B., Köse, S. 2018. Comparison of Seasonal Fatty Acid Composition in Relation to Nutritional Value of Three Commercial Fish Species Caught From Different Zones of Eastern Black Sea. Aquatic Sciences And Engineering, 33(1), 1119.
  2. Tufan B., Ba?ç?nar, N., Köse, S. 2016. Comparison of Proximate Composition and Fatty Acid Profile of On Growing and Wild Mediterranean Horse Mackerel Trachurus mediterraneus. Journal of Aquatic Food Product Technology, 25(8), 1284-1300.
3. Tufan, B., Köse, S. 2014. Variations in lipid and fatty acid contents in different body parts of Black Sea whiting Merlangius merlangus euxinus Nordmann 1840. International Journal of Food Science & Technology, 49(2), 373-384.  
4. Tufan, B., Koral, S., Köse, S. 2013. The Variations In Proximate Chemical Composition And Fatty Acid Profile In Different Parts Of The Thornback Ray Raja Clavata Caught From Black Sea Turkey. Journal of Aquatic Food Product Technology, 22(1), 83-95 
5. Tufan, B., Koral, S., Köse, S. 2011. Changes during fishing season in the fat content and fatty acid profile of edible muscle liver and gonads of anchovy Engraulis encrasicolus caught in the Turkish Black Sea. International Journal of Food Science & Technology, 46(4), 800-810.
 

 FBE Anasayfa