Fax: 0 462 325 31 76 ,  E-Mail: fenbilens@ktu.edu.tr

Anabilim Dalları


 
Deniz Ula?t?rma ??letme Mühendisli?i Anabilim Dalı Öğretim Üyesine Ait Bilgiler
Unvanı,Adı ve Soyadı Prof. Dr.Muhammet BORAN
Anabilim Dalı Deniz Ula?t?rma ??letme Mühendisli?i
Bilim Dalı Seyir ve Denizde Güvenlik
Uzmanlık Alanları 1. Su Ürünleri ??leme
  2. Kimyasal O?inografi
3. Deniz Kirlili?i
Doktora Derecesini Aldığı Üniversite, Ülke Karadeniz Teknik Üniversitesi, Türkiye
Telefon 0462 7465495
E-Posta mboran@ktu.edu.tr
Kişisel Web Sitesi
Yürüttüğü Araştırma Projeleri Trabzon Liman? ve Çevresindeki Baz? Kirleticilerin Zamansal ve Alansal Da??l?m? KTÜ Rek. Proje Kon No: 1999.117.1.3
Verdiği Tüm Dersler Ders Kodu Ders Adı
1.
7120 Çoklu Ta??mac?l?k
Aktif Döneme Ait Verdiği Dersler Ders Kodu Ders Adı
1.
5004 Deniz ve Liman ??letmecili?i
2.
7120 Çoklu Ta??mac?l?k
Seçilmiş Bazı Yayınları 1. KARAÇAM, H. ve BORAN, M., 1996. Quality Changes in Frozen Whole and Gutted Anchovies during Storage at -18°C. Int. Journal of Food Science and Tech., 31, 527-531.
  2. BORAN, M. ve KARAÇAM, H., 1996. De?irmendere ve Karadere?de (Trabzon Türkiye) Kirletici Ak?lar?n Mevsimsel De?i?imi, E.Ü. Su Ürünleri Dergisi, 13 (3-4), 395-402.
3. BORAN, M., KARAÇAM, H., ÇEL?KKALE, M.S., KÖSE, S., FEYZ?O?LU, M. ve KUTLU, S., 2000. Levels of Heavy Metals in Blue Whiting Caught From the Eastern Black Sea Coast of Turkey. Toxicological and Environmental Chemistry. 75, 67-73.  
4. BORAN, G., KARAÇAM, H., BORAN, M., 2006. Changes in the Quality of Fish Oils due to Storage Temperature and Time. Food Chemistry (Bask?da).  
5. Köse, S., BORAN M., BORAN, G., 2006. Storage Properties of Refrigerated Whiting Mince After Mincing by Three Different Methods. Food Chemistry (Bask?da).
 

 FBE Anasayfa