Deniz Ula?t?rma ??letme Mühendisli?i
Anabilim Dalı Öğretim Üyesine Ait
Bilgiler |
Unvanı,Adı ve Soyadı |
Prof. Dr.Muhammet BORAN |
Anabilim Dalı |
Deniz Ula?t?rma ??letme Mühendisli?i |
Bilim Dalı |
Seyir ve Denizde Güvenlik |
Uzmanlık Alanları |
1. |
Su Ürünleri ??leme |
|
2. |
Kimyasal O?inografi |
3. |
Deniz Kirlili?i |
Doktora Derecesini Aldığı Üniversite, Ülke |
Karadeniz Teknik Üniversitesi, Türkiye |
Telefon |
0462 7465495 |
E-Posta |
mboran@ktu.edu.tr |
Kişisel Web Sitesi |
|
Yürüttüğü Araştırma Projeleri |
Trabzon Liman? ve Çevresindeki Baz? Kirleticilerin Zamansal ve Alansal Da??l?m? KTÜ Rek. Proje Kon No: 1999.117.1.3 |
Verdiği Tüm Dersler |
Ders Kodu |
Ders Adı |
1. |
7120 |
Çoklu Ta??mac?l?k |
Aktif Döneme Ait Verdiği Dersler |
Ders Kodu |
Ders Adı |
1. |
5004 |
Deniz ve Liman ??letmecili?i |
2. |
7120 |
Çoklu Ta??mac?l?k |
Seçilmiş Bazı Yayınları |
1. |
KARAÇAM, H. ve BORAN, M., 1996. Quality Changes in Frozen Whole and Gutted Anchovies during Storage at -18°C. Int. Journal of Food Science and Tech., 31, 527-531. |
|
2. |
BORAN, M. ve KARAÇAM, H., 1996. De?irmendere ve Karadere?de (Trabzon Türkiye) Kirletici Ak?lar?n Mevsimsel De?i?imi, E.Ü. Su Ürünleri Dergisi, 13 (3-4), 395-402. |
3. |
BORAN, M., KARAÇAM, H., ÇEL?KKALE, M.S., KÖSE, S., FEYZ?O?LU, M. ve KUTLU, S., 2000. Levels of Heavy Metals in Blue Whiting Caught From the Eastern Black Sea Coast of Turkey. Toxicological and Environmental Chemistry. 75, 67-73. |
4. |
BORAN, G., KARAÇAM, H., BORAN, M., 2006. Changes in the Quality of Fish Oils due to Storage Temperature and Time. Food Chemistry (Bask?da). |
5. |
Köse, S., BORAN M., BORAN, G., 2006. Storage Properties of Refrigerated Whiting Mince After Mincing by Three Different Methods. Food Chemistry (Bask?da).
|
|