Tel: 0 462 377 26 20 - 0 462 325 31 76 ,   Fax: 0 462 325 31 76 ,  E-Mail: fenbilens@ktu.edu.tr

Anabilim Dalları
Kimya Anabilim Dalı Ders Bilgileri

Ders Adı

:

G?da Biyoteknolojisi

Ders Kodu

: KIML 7751
Ders İçeriği(Türkçe) : G?da biyoteknolojisinin tan?m? ve kapsam?, G?da Endüstrisinde Fermantasyon Teknolojileri, Enzimlerin G?da Endüstrisindeki Uygulama Alanlar?, Ferment g?da ürünleri üretim prosesleri ( ekmek mayas?, et ve süt ürünleri, Bitkisel ürünler, alkollü içecekler)

Ders İçeriği(İngilizce)

: The scope of food biotechnology, Fermentation Technology in Food Industry, Application of enzymes in food industry,processes of the ferment food products (bread yeast, meat and dairy products, herbal products, alcoholic beverages).  

Ders Saati

:

Teo. Ders:   

3  Uyg.: 0   Lab.: 0 

Ders Kredisi

:

3  


 FBE Anasayfa