Ders Adı |
: |
G?da Biyoteknolojisi |
Ders Kodu |
: |
KIML 7751 |
Ders
İçeriği(Türkçe) |
: |
G?da biyoteknolojisinin tan?m? ve kapsam?, G?da Endüstrisinde Fermantasyon Teknolojileri, Enzimlerin G?da Endüstrisindeki Uygulama Alanlar?, Ferment g?da ürünleri üretim prosesleri ( ekmek mayas?, et ve süt ürünleri, Bitkisel ürünler, alkollü içecekler) |
Ders İçeriği(İngilizce) |
: |
The scope of food biotechnology, Fermentation Technology in Food Industry, Application of enzymes in food industry,processes of the ferment food products (bread yeast, meat and dairy products, herbal products, alcoholic beverages). |
Ders Saati |
: |
Teo. Ders: |
3
|
Uyg.: |
0 |
Lab.: |
0
|
Ders Kredisi |
: |
3
|
|