Tel: 0 462 377 26 20 - 0 462 325 31 76 ,   Fax: 0 462 325 31 76 ,  E-Mail: fenbilens@ktu.edu.tr

Anabilim Dalları
Balıkcılık Tekno. Müh. Anabilim Dalı Ders Bilgileri

Ders Adı

:

International Seafood Trade

Ders Kodu

: BTBL 5512
Ders İçeriği(Türkçe) : Giri?, Yeti?tiricilik ve avc?l?k üretimdeki e?ilim, uluslar aras? su ürünleri ticaretindeki e?ilimler, Ana su ürünleri gruplar?nda uluslar aras? ticaret, Bal?kç?l?k ürünlerine uygulanan uluslar aras? ticarette temel prensipler, Fiyat belirleme, Su ürünlerinde pazar ara?t?rmas?, Yeti?tiricilik ve avc?l?k su ürünleri pazar?ndaki de?i?imler, Uluslar aras? su ürünleri ticaretinde kurumlar ve yapt?r?mlar, bunlar?n tu ürünleri ticareti, tüketicisi ve çevresi için önemi.

Ders İçeriği(İngilizce)

: Introduction to sensory evaluation, The Organization and Operation of a Sensory Evaluation Program, Measurement; Components of Measurement, Selected Measurement Techniques, Test Strategy and the Design of Experiments, Discrimination Testing, Descriptive Analysis, Affective Testing, Special Problems, Education and the Sensory Professional. Panellist and Panel Performance: A Multivariate Experience, Consumer Segmentation Techniques, Risk Assessment in Sensory and Consumer Science, Sensory applications in food product design and development.  

Ders Saati

:

Teo. Ders:   

3  Uyg.: 0   Lab.: 0 

Ders Kredisi

:

3  


 FBE Anasayfa