Tel: 0 462 377 26 20 - 0 462 325 31 76 ,   Fax: 0 462 325 31 76 ,  E-Mail: fenbilens@ktu.edu.tr

Anabilim Dalları
Balıkcılık Tekno. Müh. Anabilim Dalı Ders Bilgileri

Ders Adı

:

Su Ürünlerinde G?da Güvenli?i ve Yönetimi

Ders Kodu

: BTB 5511
Ders İçeriği(Türkçe) : G?da güvenli?i ve kalite sistemlerindeki geli?meler, Risklerin belirlenmesi ve risk özellikleri, ?zleme programlar?, Mikrobiyolojik tahminler, ?zlenebilirlik, Uluslararas? su ürünleri güvenli?i ve kalite düzenlemeleri.

Ders İçeriği(İngilizce)

: Progress on seafood safety and its quality systems. Determination of risks, and their properties. Follow up programs. Mocrobiologic estimations. ?nternational seafood safety and seafood quality regulations.  

Ders Saati

:

Teo. Ders:   

3  Uyg.: 0   Lab.: 0 

Ders Kredisi

:

3  


 FBE Anasayfa