Ders Adı |
: |
Seafood Preservation and Transportation |
Ders Kodu |
: |
BTBL 5450 |
Ders
İçeriği(Türkçe) |
: |
So?uk zincirin su ürünleri ta??mas?nda ve muhafazas?ndaki önemi. Taze su ürünlerinin ta??nmas? ve ön muhafaza teknikleri, Canl? bal?k, yumu?akça ve kabuklular?n ta??nmas? ve i?lem öncesi muhafazas?, Farkl? yöntemlerle i?lenmi? su ürünlerinin ta??nmas?. ??lenmi? su ürünleri muhafaza prensipleri ve dikkat edilmesi gereken hususlar. |
Ders İçeriği(İngilizce) |
: |
The importance of cold storage for seafood transportation and storage. Transportation and pre-storage techniques of seafood raw materials. Storage and transportation of live fish, molusca and crustacea. Transportation techniques for different types of processed seafoods. Principals of storage conditions of processed seafoods and points to be taken into consideration. |
Ders Saati |
: |
Teo. Ders: |
3
|
Uyg.: |
0 |
Lab.: |
0
|
Ders Kredisi |
: |
3
|
|